Sparebank 1 SMN Orkanger

Rådgivere av topp kvalitet som setter kundene først.

Det hele startet i 1823, og i dag er Sparebank 1 SMN Midt-Norges ledende finanskonsern med totalt 46 kontorer fordelt på 42 kommuner, og håndterer ca. 15.000 bedriftskunder og 223.000 privatkunder! 

Sparebank 1 SMN Orkanger er en del av den interne organiseringen som de kaller Skaun og Orklaldal som har kontorer i Skaun, på Orkanger og Aure. Med 20 ansatte har de snaut 10.000 privatkunder som er fordelt på de 3 kontorene, pluss kunder på landbruk og næringsliv. Her tilbyr de kunder alt fra privatrådgiving, næringsrådgivning og landbruksrådgiving, samt at de har eiendomsmeglere fra EiendomsMegler 1. 


Orkanger-kontoret har de siste årene vært i en meget god utvikling. De har flere nyansatte som allerede har blitt solide «bankprofiler» i lokalmiljøet, og de er opptatt av å skape en attraktiv arbeidsplass som blir et naturlig mål for dyktige bankfolk i regionen. Dette skal også kundene få merke med at de blir møtt med rådgivere av topp kvalitet som setter kundene først.


Is i magen og varme hjerter 

Akkurat nå er de veldig opptatt av å ta del i det som er en normaliseringsprosess i samfunnet etter denne tøffe perioden under koronakrisen. Det er viktig at banken står fram som en stødig samarbeidspartner som bruker sin kunnskap og erfaring til de beste kundene. 


«Som bank har vi en bred og god erfaring fra diverse kriser i de små og store lokalsamfunnene vi er en del av, og vi har valgt å bruke våre erfaringer fra tidligere håndteringer. Vårt mantra under "Koronakrisen" har vært is i magen og varme hjerter – som skal symbolisere trygghet og tillit mellom banken og kundene våre.»

Med at samfunnet nå sakte åpner igjen gleder Sparebank 1 SMN seg til å ta imot kunder og ser fram til å bruke deres tid til å snakke med både deres egne kunder og mulig nye kunder. 


«Det er dagene hvor vi kan gi trygg og solid rådgiving til kundene som er våre absolutte favoritthverdager, og vi ser veldig fram til at vi alle er på vei tilbake til den normale hverdagen.»

Samfunnsutbytte

En del av det de er aller mest stolt av i den perioden de har vært gjennom er at de har valgt å opprettholde det de kaller samfunnsutbytte, altså den delen av deres inntekter som skal dele ut i de små og store lokalsamfunnene de er en del av. For deres del betyr det mye å være en pådriver for å hjelpe Parklivfestivalen gjennom en vanskelig festivalsommer, sørge for at Orkland kommune sammen med flere får realisert Newtonrom i Orkland og at det var korps på 17.mai som sørget for at «noe var som før» også på en slik dag. 

«Samfunnet rundt oss er vår største enkelteier, og vi er derfor veldig stolte over de midlene vi får dele ut i vår region.»

Sjekk de ut her

  • Facebook
  • Instagram - Grå Circle
  • Linkedin - Grå Circle

Utviklet av Næringshagen i Orkdalsregionen
Alle rettigheter forbehold Næringshagen i Orkdalsregionen​ © 2019