Steffen Risstad Larssen


Steffen er en av våre strålende arbeidere på kontoret. Her jobber han som bedriftsrådgiver med fokus på generell bedriftsutvikling og -rådgivning i regionen, samt etablere og holde kontakt med relevante innovasjons- og forsknings-/kunnskapsmiljøer i Trondheim, og alt med et spesielt fokus på klima og miljø.


Steffen er utdannet sivilmarkedsfører med spesialisering i entreprenørskap ved Norges Markedshøyskole. I tillegg har han en master i Geografi med spesialisering i naturressursforvaltning og bærekraftig industriutvikling ved NTNU i Trondheim. Han har også en lang arbeidserfaring innen: Markedsføring/-planlegging, -rådgivning, forretningsutvikling, innovasjon og entreprenørskap, bl.a. som inkubatorleder, selvstendig næringsdrivende/daglig leder, manager-for-hire i både store og små bedrifter.

På fritiden er Steffen alltid på farta. Du kan se han i skiløypa, oppe på fjellet eller ute på seilbåten. Er det fint vær ute så er han nok ikke hjemme. Han er også veldig opptatt av nye opplevelser og reiser stadig vekk til nye destinasjoner. En ekte globetrotter!